Hij is er weer: de Portfolio Training!

Je hebt van alles meegemaakt en geleerd, in je opleidingen, werk en in het dagelijks leven. Dat heeft je gevormd tot wie je nu bent. Maar wat kan je ermee en hoe overtuig je anderen ervan dat je ervaringen van waarde zijn?

porfolioDat leer je in de Portfolio Training. Medio april start er weer een nieuwe én verbeterde versie. In de portfolio-training zul je merken dat je overzicht krijgt en dat je zelfvertrouwen groeit. Je zult meer visie krijgen op je eigen toekomst.

Op vrijdag 19 maart 15.00 uur starten we met de introductie-les waarin je een voorproefje krijgt. Daarna kun je bepalen of je je opgeeft voor de Portfolio Training (je kunt je natuurlijk ook meteen opgeven :-).

Zowel de introductie-les en de training zullen live of online gegeven worden al naargelang de omstandigheden. Ben je bereid om met anderen samen te werken en je in te zetten om tot resultaten te komen? Dan ben je van harte welkom. Er is plek voor maximaal 10 mensen, dus geef je snel op. Je kunt je aanmelden via hanne@ervaringswijzer.nl.

Voor meer info: zie de flyer.

 

Dating Service ROOS opent haar deuren

Een persoonlijk matchmaking bureau. BECAUSE LOVE=NOT DIGITAL.  
Roos gaat voor jou op zoek naar de liefde van je leven. Dat doet Roos in tegenstelling tot andere dating
bedrijven OFFLINE. Geen gezicht of profiel online, je gegevens blijven veilig bij Roos. ALLES BLIJFT OFFLINE. 
Ook focust Roos zich op kandidaten die weleens te maken hebben gehad met de GGZ omdat zij zelf ook hulp krijgt van de GGZ. En daar is natuurlijk niks mis mee. Schrijf je nu gratis in op de site! www.roosisoffline.nl

RoosLogo

Tekencafé 

Het SCIP Tekencafé is een gezellige maandelijkse meeting van mensen die samen komen om te tekenen. Het idee is: ieder tekent op zijn eigen manier. Tijdens het tekenen is er ruimte om van gedachten wisselen over kunst en het leven van alledag.

Tekencafe

Het is voor zowel mensen die nog nooit getekend hebben als voor tekenaars met meer ervaring, en ook voor beroepskunstenaars.

Aanwezig zijn twee professionele kunstenaars, die geen les geven, maar eventuele vragen kunnen beantwoorden of tips geven bij het uitproberen van de diverse tekenmaterialen. Een basisset van materiaal is beschikbaar, maar neem wel zoveel mogelijk je eigen tekenspullen mee, zoals een goed schetsblok.

Je bent welkom op iedere derde dinsdag van de maand van half acht tot half tien 's avonds aan de Keizersgracht 252, Amsterdam. Entreegeld is € 2,50 .

Meer informatie : tekencafe@scipweb.nl