Van Wens Tot Werkelijkheid

23 juli 2019

Hoe realiseer je je wens?

Dat vroegen we ons af in het workshop- en cursusteam van Ervaringswijzer. Begin juni van dit jaar begon ik als nieuw lid van dit team. Wat een toeval! Voorzienigheid kun je het ook noemen. Terwijl ik de wens heb om mijn coachingspraktijk meer vleugels te gaan geven, stapte ik net in op het moment dat het team de nieuwe cursus voorbereid Van wens naar werkelijkheid...


Je kunt een wens hebben. Die tot leven brengen in de praktijk, zodat hij ook echt uitkomt, dat is andere koek. Een droom hebben is mooi, maar als het bij dromen blijft, heb je er niks aan. En anderen ook niet. Zo droom ik al jaren van een coachingspraktijk met een hoop cliƫnten, maar het komt maar niet van de grond. Meedoen met dit team is voor mij een uitgelezen kans: om niet meer uit te stellen, maar mijn wens tot werkelijkheid te maken.


Daarvoor zijn een aantal stappen nodig. En het klinkt als een open deur, maar je begint met te weten wat je wenst. Soms kan je wens nog erg vaag zijn en dan is het zaak concreter te worden. Of misschien weet je wel duidelijk wat je wenst, maar zijn er allerlei blokkades die je tegenhouden om dat daadwerkelijk te realiseren. Dat merk ik ook bij mezelf. Ik wil een bloeiende coachingspraktijk, maar er zijn allerlei onbewuste geniepige stemmetjes in mij die vertellen dat dat toch niet gaat lukken. Omdat ik niet goed genoeg zou zijn, omdat er al zoveel coaches zijn, wat heb ik nog toe te voegen,...etc. Er zijn talloze manieren te bedenken om jezelf wijs te maken dat het mislukt en zo te voorkomen dat je eraan begint. Om te verhullen dat je eigenlijk retebang bent om te falen, of erger nog: om succesvol te zijn!


Er zijn allerlei valkuilen op je weg naar verwerkelijking van je wens. In deze cursus helpen we je op weg om je wens te onderzoeken en te realiseren. In een helder stappenplan. Met praktijkgerichte opdrachten. Doe mee en schrijf je in met de link hieronder. Van harte welkom!


Hanne

Meer info

Reacties:

Voeg een reactie toe:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)