claudia

24 november 2018

Een gedichtje

Hai iedereen,
Ik ben claudia pompeo en ik heb mij aangemeld als blogger voor ervaringswijzer. Ik hoop dat ik via het bloggen een inspiratie kan zijn voor wie het leest.
Een tijdje geleden had ik een gedichtje geschreven en ik zou hem graag willen delen met jullie.
Melancholiek,

Ik ben een Beautyfull mess. Een ruwe diamant, extravagant, impulsief en onwijs naïef. Aan liefde geven ontbreekt mij niet. Ik kijk in de spiegel en ik kijk naar mijn gebreken. Ik mag er zijn maar ook weer niet. Het is een haat en liefde band.

Ik ben soms hopeloos, besluiteloos en wanhopig van verdriet. Je vindt me vast te intens. Och, mijn borderline, een Beautyfull mess. Ik ben een ruwe diamant, extravagant, impulsief en onwijs naïef, aan liefde geven ontbreekt mij niet.

Ik wals en dans naar een ritme in de stilte. Ik hoor mezelf dan zingen. Ik volg de zang van de liefde. Daar vind ik mijn rust. In mijn hoofd is het soms troebel, ik probeer dan te drijven over het onstuimige water wat mij heen weer sleurt in het diepe. Ik zie dan alleen maar zwart. Een zwarte modderpoel waar ik aan blijf kleven. Mijn comfortabele modderpoel. Je geeft me warmte en verdriet. Je bent mijn beste vriend en soms ook niet. Je beperkt mij. Als een storm breek jij me en kan ik mij niet meer bewegen. Ik staar dan voor me uit in stilte. Je herkent mij dan niet'¦

Ik ben een Beautyfull mess, een magische storm en betover ik jou met mijn charme, mijn ogen die jou verleiden in hetgeen wat ik wil dat jij ziet.

Een ruwe diamant, extravagant, impulsief en onwijs naïef,...Ik ben een Beautyfull mess,

Reacties:

Voeg een reactie toe:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
24 nov 2018
Hai iedereen, Ik ben claudia pompeo en ik heb mij aangemeld als blogger voor ervaringswijzer. Ik hoop dat ik via het bloggen een inspiratie kan zijn voor wie het leest. Een tijdje geleden had ik een gedichtje geschreven en ik zou hem graag willen delen met jullie.

Melancholiek, Ik ben een Beautyfull mess. Een ruwe diamant, extravagant, impulsief en onwijs naïef. Aan liefde geven ontbreekt mij niet. Ik kijk in de spiegel en ik kijk naar mijn gebreken. Ik mag er zijn maar ook weer niet. Het is een haat en liefde band. Ik ben soms hopeloos, besluiteloos en wanhopig van verdriet. Je vindt me vast te intens. Och, mijn borderline, een Beautyfull...